Világszínvonalú magánkórházak és sürgősségi ellátás Magyarországon

Sürgősségi ellátás

Nemzeti érdekünk, hogy működjön az állami egészségügy, de be kell látnunk, bizonyos reformokra sürgető szükség lenne. A közfinanszírozott egészségügy több sebből vérzik, számtalan hiányosságot lehetne említeni és várva várt újításokat is feltudunk sorakoztatni, kezdve az új modern egészségügyi intézményektől az egészségügyi dolgozók leterheltségének csökkentéséig. Mindezeknek köszönhetően egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az emberek életében a magán-egészségügyi szolgáltatások.

A legkritikusabb szereplők a kórházak adósságfelhalmozásukból és méretükből kifolyólag, ennek okán a magánkórházak már jelentős számú betegállománnyal büszkélkedhetnek. Ez legfőképp a járóbeteg-szakellátás és a sebészet területén jelentkezik, azon belül is a napjainkban oly népszerű és nagy kereslettel bíró plasztikai sebészet, valamint a magánklinikákon történő szülések száma ugrik meg évről évre jelentős számban. A több órás várakozások és a végeláthatatlan sürgős egészségügyi ellátásra szorulók számából adódóan a sürgősségi ellátás is olyan terület, ami szintén élre fog törni.
A magyarországi magánklinikák teljesítménye minőségbiztosítási szempontból világszinten az élen jár, a beteg a lehető legjobb, szakmai irányelvek mentén összeállított szolgáltatást kapja bármelyikben is kerül ellátásra. Kiváló szakmai protokoll van bennük kialakítva, szakmailag kifogástalan, neves orvosokkal még inkább kecsegtetőek az emberek számára.

A magánegészségügy iránti kereslet a társadalom egyre szélesebb köréből érkezik, mert elől járnak hatékonyság, gazdaságosság és betegbarát működésük szempontjából. Minőségi szolgáltatást nyújtanak, választási lehetőséget adnak a páciensnek, hatékonyságban pedig példát statuálnak.

Biztosítások terén is minőségi szolgáltatást nyújtó csomagok érhetőek el ebben a szegmensben jelenleg a piacon. Mindegyik bemutatása terjedelmi okokból lehetetlen, de a kínálat egy kis szeletét az alábbiakban szeretnénk az olvasó elé tárni, mint lehetséges alternatívát.

A Biztosítsd az Egészséged Egyesület hívta életre az egyes tagsági szinteknek megfelelően igénybe vehető Dokit Okosan programokat, melyekkel az éjjel-nappal hívható Orvosi Call Centertől a műtéti beavatkozásokig vehetünk igénybe szolgáltatásokat. Kínálata tehát igen széles, díjai pedig még ettől is kedvezőbbek. Tagjai teljes körű támogatást kapnak az egészséges életmód kialakításában, az egészség-megőrzéséhez szükséges legfontosabb eszközök felkutatásában és igénybevételében, továbbá sürgős orvosi ellátások szükségessége esetén is segítséget nyújtanak.

Hasonlóan jó egészségbiztosítási termékeket kínál nemzetközi lefedettséggel a MediHelp International is. A Generali Biztosítóval közösen olyan termékeket alkottak meg, amelyek kiváló egészségügyi intézményekhez, klinikákhoz biztosítanak hozzáférést. A biztosítási csomagok legfontosabb elemei közé tartoznak a teljesség igénye nélkül a járóbeteg szakellátás mellett a fekvőbeteg ellátás, a laboratóriumi vizsgálatok és a fogászati ellátás.

Méltán említésre méltó az intézmények sorában az Emineo Magánkórház, mely fő profilja a mozgásszervi panaszok kezelése, emellett pedig tovább bővítve a szolgáltatási kört baleseti ügyeletet is fenntartanak. A diagnosztikától a gyógyításig végig kísérik a pácienst, teljes körű ellátást nyújtva.

Az intézmények között kiemelendő még a Duna Medical Center, hazánk egyik legjobban felszerelt központja. Szakmai szempontból nemzetközileg elismert orvosgárdával, személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásokkal várják pácienseiket. A modern képalkotó diagnosztikától a minimál invazív sebészetig széles spektrumú kínálatot nyújtanak mindenki számára.

Ne feledjük: egy erős egészségügyi ellátórendszer, mely bárki számára bármikor igénybe vehető az alapja egy versenyképes társadalomnak.

További piaci kínálatról a nap bármely szakában tájékoztatást nyújtunk vállalatok és magánszemélyek részére egyaránt.

[caldera_form id=”CF5d7132c571d76″]