Miért érdemes egészségbiztosítási szakértő segítségét kérni? 

Miért érdemes egészségbiztosítási szakértő segítségét kérni?

Miért érdemes egészségbiztosítási szakértő segítségét kérni?

A legújabb törvénymódosítás értelmében új irány lehet a szolgáltatás alapú vállalati egészségbiztosítás amit a 2020-as juttatások kialakításakor érdemes figyelembe venni. A magyar vállalati szolgáltatás alapú egészségbiztosítási piac résztvevői között érdemes okosan válogatni.

A vállalati egészségbiztosítási csomagok többféle szolgáltatást tartalmaznak. A biztosítók nagyban különböznek abban, hogy az általuk ajánlott csomagba mire és milyen mértékben szerződnek. Gyakran előfordul, hogy a kedvező árak hátterében a csomagból kimaradó, vagy tartalmában kedvezőtlenebb szolgáltatások állnak.

Ilyenek lehetnek például:

  • az orvos szakmák számának korlátozása
  • a felhasználható keret korlátozása
  • várakozási idő növelése
  • a szolgáltatói helyszínek száma
  • az orvosi, vizsgálati, műtéti területek száma

Az objektív összehasonlítás még ennél is több szempontot feltételez. Érdemes figyelembe venni az önrész nagyságát, a kapott extrák, speciális szolgáltatások mibenlétét is. Előnyt jelent a call centerés/vagy online időpont foglalás lehetősége, illetve az is érdekes lehet, hogy a vállalati egészségbiztosítás hogyan kezeli az előzménybetegséget. A különböző munkavállalói csoportoknak akár külön szolgáltatási csomagok is választhatók.

A limiteket és a korlátozások igazi összehasonlításával tudjuk csak kiválasztani a legjobb ár-érték arányú vállalati egészségbiztosítást.

A szerződéskötés előtt alaposan át kell vizsgálni a szerződéskötési, fizetési és belépési feltételeket is, mert az apróbetűs részekben lényeges információk bújhatnak meg.

Valóban nem könnyű a piaci szereplők között eligazodni és roppant időigényes feladat az összes ajánlat áttekintése. Egy jó választással viszont sokat nyerhetünk.

A jó választás további előnyei:

  • egyszerű adminisztrációval havonta változtatható a biztosítotti kör.
  • több szint kialakításával minden munkavállaló megfelelően motiválható.

Miben segíthet egy egészségbiztosítási szakember?

  • Felfedi számunkra a vállalati egészségbiztosítási csomagok közötti különbségeket.
  • Segít eldönteni, hogy milyen plusz szolgáltatásokat érdemes megvenni és melyek a kevésbé hasznosak.
  • Megtalálhatjuk vele, hogy melyik vállalatunk számára a legmegfelelőbb egészségbiztosítás.

Egészségbiztosítási szakértőként szakterületem a megfelelő egészségbiztosítási konstrukció kiválasztása, kialakítása, bevezetése és üzemeltetése. Díjmentesen bekérem az ajánlatokat, összehasonlítást végzek és kiválasztom a vállalatok számára legmegfelelőbb megoldást.

Töltse le összehasonlító táblázatomat!

Számos szakmai partnerrel rendelkezem, akik egész éves programokat nyújtanak a cégben dolgozó munkavállalók egészségmegőrzése céljából. Itt már többről van szó, mint egészségbiztosításról, hiszen a cég folyamatosan tehet a dolgozók egészségéért. Ezzel nagy értékű juttatásban részesíti munkavállalóit, akik érzik, hogy a munkáltató számít rájuk, hosszú távon tervez velük és gondoskodik róluk.

Tanácsadói díjamat a pénzintézetek állják, ezért ügyfeleim felé a szakértői megbízás kivételével tevékenységemet díjmentesen végzem. Díjazásom a termékek árát nem változtatja, mivel minden termékbe alapból be van építve, függetlenül attól, hogy egy bróker cég a közvetítő vagy a pénzintézet saját tanácsadója adja a megoldást. A különbség abban rejlik, hogy a piacon elérhető összes megoldás átvizsgálva tudom kiválasztani adott vállalat részére a legjobb megoldásokat, szemben az egybiztosítós tanácsadói tevékenységgel.

Kérjen díjmentes konzultációt!