,

Gondolkozzunk együtt az egészségről, céges juttatásként!

HR Feszt, Kecskemét - Balázs Iván

Már nagyon várom, hogy ismét találkozzunk az év következő HR Fest rendezvényén, március 12-én, amelynek ezúttal Kecskemét és a Neumann János  Egyetem biztosít otthont! 

Vállalati egészségügyi juttatási szakértőként idén is az a megtiszteltetés ért, hogy meghívott, kiemelt előadóként csatlakozhatok ehhez a kimagasló színvonalú és hiánypótló konferencia-sorozathoz. Ennél azonban még fontosabb kihívást jelent számomra, hogy a frissen alakuló HR Fest Health brandet is közösen építjük fel a HR Fest csapattal.

Az esemény fő mottója és kérdése: “Gázt adsz vagy fékezel?” 

És nyugodt szívvel mondhatom minden kedves cégvezetőnek és HR-menedzser kollégának, hogy ez a kérdés bizony az egészségüggyel kapcsolatos vállalati hozzáálláson is nagymértékben múlik.

 

2024 egyik fő kihívása HR-szemszögből: 

A kutatások szerint a munkavállalók közel fele (még vidéken is) munkahelyváltáson gondolkozik. Hogyan lehetséges egy ilyen feszített munkaerőpiaci helyzetben, egy ilyen nehezen tervezhető gazdasági környezetben megtartani a jó munkaerőt? 

Ehhez szeretnék néhány, a gyakorlatban is jól hasznosítható tippet adni előadásomban, amely 13.25-kor kezdődik, a “Powered by People” terem első, fő prezentációjaként! 

Betekintést adok arról, miként lehet rendszerezni a magyar piacon lévő, egészséggel kapcsolatos juttatásokat, illetve hogyan érdemes ezeket elemezni a költségek, a hatékonyság, az adminisztrációs igény, az adók és a bevonható kollégák arányának szempontjaiból. Valójában egy HR-es gyorstalpaló továbbképzés ízelítőjét szeretném átadni, amely a munkavállalói egészséget alfától-omegáig áttekinti. 

Találkozzunk a HR Fest Kecskemét – Gázt adsz vagy fékezel? c. konferencián! 

 

Rengeteg érdekes téma vár, így hát ne maradj le az év egyik legrangosabb HR eseményéről, amelyen kétévente összegyűlik a HR-szakma és a régiós vállalati

és közéleti szereplők krémje, és ahol évről-évre innovatív formátumokkal, izgalmas jó gyakorlatokkal és számos kapcsolatépítési lehetőséggel várjuk a szakértőket.

A közönség soraiban a HR területén kívülről érkezett üzleti döntéshozók és közismert szakértők is képviseltetik magukat, így szélesítve a kapcsolatépítési lehetőséget.

Jegyek és további információk a konferencia honlapján: https://hrfest.com/kecskemet/

 

👉 2024. március 12. (kedd)

📌 Kecskemét, Neumann János Egyetem

 

P.S.: Ne habozz! A munkaerő-problémákkal küzdő munkáltatók, HR-esek és ügyvezetők nem hiányozhatnak erről a rendezvényről. 

Balázs Iván
Vállalati Egészségbiztosítási Szakértő

egészségbiztosítás táblázat banner