Magán egészségbiztosítás árak

A koronavírus-járvány miatt az egészségügyben minden olyan vizsgálatot, műtétet elhalasztottak, ami halasztható volt. Most, hogy ismét nyitnak az intézmények, mindenki felveszi a kapcsolatot orvosával, és megpróbálják bepótolni a kiesett kezeléseket, miközben azok, akik most szorulnak ellátásra, szintén igénybe akarják venni az orvosi ellátást.

Komoly sorban állás, váró lista alakulhat ki. Erről írtam korábbi cikkemben is.

A legnagyobb kincs és juttatás az egészség

Ebben a helyzetben mindenki megtapasztalja, mennyire igaz az a mondás, hogy a legfontosabb érték az egészség. Azok a vállalatok, akik ezt felismerik, és tudatosak, munkavállalóiknak egészségbiztosítást adnak béren kívüli juttatásként.

De mi a helyzet azokkal, akiknek cége ezt nem ismeri fel, vagy nem engedheti meg magának? Mi a helyzet az önfoglalkoztatókkal, egyéni vállalkozókkal, magánszemélyekkel?

Magán egészségbiztosítás árak

Készítettem egy összefoglaló, összehasonlító táblázatot, ami a magánbiztosítók árait tartalmazza. Olyan biztosítók szerepelnek benne, mint:

  • Premium Egészségpénztár (Union)
  • Hello Egészség OTP Egészségpénztár (Groupama)
  • Dokitokosan.hu (Aegon)
  • CIB Egészségőr (Union)
  • MediCall (Aegon)
  • Patika EP, Új Pillér Egészségpénztár (Allianz)

Biztosítás, már havi pár ezer forintért

Töltse le az összehasonlító táblázatot, és látni fogja, hogy már havi pár ezer forinttért is kaphat egészségbiztosítást, köztük olyat is, amit online is meg lehet kötni, anélkül, hogy tömegközlekedni, vagy irodában várakoznia kellene.

 

A letöltéshez kattintson a képre!

Ha egészségbiztosítást szeretne béren kívüli juttatásként adni dolgozóinak, akkor Önnek is van egy táblázatom. Kattintson!