,

Az egészség, mint sikerfaktor a HR-ben – interjú sorozatom első videója

Elindítottam egy hiánypótló videó interjú sorozatot HR-menedzsereknek és vezetőknek.

Magyarország legjobb és legsikeresebb vállalatainak példáiból tudhatjuk meg, hogy miért és miként lehet az egészség témája döntő faktor nemcsak a toborzásban, de a jó munkatársak megtartásában és a lojalitásuk megszerzésében is.

Ebben az adásban a profession.hu HR-igazgatója, Simon-Göröcs Lilit kérdezem a cégnél bevezetett “sikerreceptekről”. Megtudhatjuk, hogy egy “Legjobb Munkahely” díjas vállalatnál miként térképezik fel a dolgozók juttatási igényeit, hogyan illesztik be az egészség témakörét egyre tudatosabban a kollégák életminőségét és munkamorálját javító intézkedésekbe, hogyan választották ki a számukra legoptimálisabb egészségbiztosítást és hogyan használják ki a munkatársak ezeket a mindennapokban!

Az interjúból az is kiderül, hogy a profession.hu HR-igazgatója mit üzen a hasonlóan gondolkozó, modern és innovatív szemléletmóddal rendelkező HR-vezetők számára!


Ha Ön is szeretné tudni, hogy jelen pillanatban Magyarországon milyen egészségbiztosítási lehetőségek vannak, illetve ezek közül melyik a legkedvezőbb az Önök cége számára, akkor töltse le átfogó elemzésünket itt:

https://balazsivan.hu/egeszsegbiztositas-osszehasonlito/