„Profi szakember, nagy tudással és tapasztalattal, így időt és energiát (és sok-sok felesleges kört) takarít meg annak, aki vele dolgozik.”

Dr. András Klára Humánerőforrás Igazgató, EGIS Gyógyszergyár Zrt.

„Balázs Iván páratlanul jó felkészültséggel és kommunikációs készséggel rendelkező szakember, aki az ügyfelei érdekeit maximálisan figyelembe vevő, ahhoz igazodó, mindig készségesen segítő, a nap bármely szakaszában azonnal elérhető üzleti partner. A korrektség és a megbízhatóság társul nála a felkészültséggel, ami igen ritka az üzleti életben.”

Demcsák Mária - Ügyvezető Igazgató, Piac és Profit Kiadó

"Ivánnal több éve dolgozunk együtt. A külföldi munkavállalóink és családjaik biztosítását mindig rugalmasan és gyorsan tudjuk vele intézni. Nélküle ez rengeteg utánajárást igényelne. Szakértelme nagy segítség számunkra."

Sárközi Tamás - General Manager, Zoltek Hungary

"Aki komolyan veszi az egészségét, annak nem mindegy milyen orvosi ellátásban részesül, ha netán úgy hozza a szükség. Egészségügyi biztosítás nélkül pedig manapság kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, mert nem biztos, hogy megtalálja a szakszerű orvosokat, nem biztos, hogy gyorsan kap időpontot és az sem biztos, hogy meg tudja fizetni az átlagon felüli ellátást, amennyiben az a magánorvosi hálózat része. Ebben segíthet egy korrekt biztosítás.  Feleségem talált rá a Kezedben az Egészséged Egyesületre, én is tag lettem, és olyan jó tapasztalataink vannak a szolgáltatással, hogy a családtagjainknak és a barátainknak is ajánlottuk."

Kepes András - Író

„Balázs Ivánnal 10 éve vagyunk üzleti kapcsolatban. Ivánt felkészült, hiteles és innovatív üzletembernek tartom.  Munkája során minden esetben az ügyfele igényeit és érdekeit tartja szem előtt.”

Virág Katalin - Alternatív Értékesítési Igazgató, Union Biztosító

"Ivánt bármikor hívhatjuk a pénzügyi kérdéseinkkel és az egészségbiztosítási csomagot elégedetten használjuk és még vicces is néha"

Molnár Attila - Kereskedelmi Igazgató, SyscoLux

"Balázs Iván úrral a FŐGÁZ cégcsoport egészségbiztosítási pályáztatása alkalmával találkoztunk. A viszonylag hosszú és alapos eljárás során Balázs úrban egy kiemelkedő felkészültségű, nagy tudású, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező személyt ismertünk meg.
Az üzleti életben élmény olyan személyekkel tárgyalni, mint Balázs Iván úr, ahol korrektség, a hosszú távú gondolkodás és a közös érdekek kerülnek kizárólag előtérbe."

Patai Ágnes - Humánpolitikai Igazgató, FŐGÁZ

„Elkötelezett és segítőkész küzdőtárs a hétköznapi harcokban.”

 

Dr. Jelen Tamás – Vezérigazgató, Észak-Dunántúli Vízművek
Balázs Iván egy jól felkészült, profi tanácsadó! Sokakat meghallgattunk, és hosszas válogatás után az általa ajánlott egészségbiztosítási formát választottuk ki cégünknél, és maximálisan elégedettek vagyunk munkájával és a szolgáltatással is!
Szabó Lajos - ügyvezető, tulajdonos, iData kft.

"2016 végén kezdtük együttműködésünket Ivánnal. Szakértelmének, rugalmasságának, azonnali rendelkezésre állásának köszönhetően mindent határidőben, zökkenőmentesen el tudtunk indítani és működtetni. Kiváló kommunikációs készségének és humorának köszönhetően a kihívást jelentő szituációkat is sikeresen megoldottuk. Tudom, hogy mindig számíthatok a segítségére."

Tóthné Roxin Mária - HR Manager, GoodMills Magyarország Kft.

„Hál’istennek messze nem vagy olyan, mint a nagy névrokon, a „Rettegett”. Mindig fordulhattam hozzád, ha kérdésem volt a biztosításokkal kapcsolatban, a felmerülő problémákat profin, gyorsan és fájdalommentesen intézted. Nálad jobban senki nem ismeri ezt a felettébb bizalomra épülő iparágat! Köszönöm az eddigi segítségedet és a közös munkát!”

Máté Katalin - HR Asszisztens, Fővárosi Vízművek

"Kafeteria választékunk bűvülése kapcsán együttműködésünk gyors és hatékony volt, az UFS segítséget nyújtott a kollégák megfelelő téjékoztatásában és a zökkenőmentes regisztrációban. Köszönjük!" 

Gulyás Eszter, HR Manager - Danone