Karrier lehetőségek

A folyamatosan változó piaci szabályozás mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a munkánkra. A megnövekedett érdeklődés miatt időről időre bővítem munkatársi csapatomat több pozícióban is.

Kérem, hogy NE jelentkezzen: - ha oktatásokat akar nekünk tartani, - ha az első kérdése az lenne: mennyi a fix fizetés vagy, hogy kiket kell vezetni...

Nálunk keményen kell dolgozni, folyamatosan fejlődni és ezért magas jövedelmet tudunk biztosítani. Szeretjük a pozitív, nyitott embereket, akik felelősséget vállalnak munkájukért!

Feladata több pénzintézet által adott megbízás alapján az UFS Group és a pénzintézet által biztosított adatbázisok és állományok feldolgozása, örökítése és ezáltal a saját ügyfélkör kialakítása.

Feladata továbbá a saját ügyfélkörének teljeskörű, magas színvonalú és hosszútávú pénzügyi kiszolgálása. Lépések az UFS-nél:

Növekvő számú vállalati igények miatt meghírdetett pozíció, melyben egészségbiztosítási tanácsadás a feladat, vállalati környezetben.

Amennyiben csapattal rendelkezik vagy pedig az Alkusz pozícióban kínált lehetőségek alapján úgy érzi, hogy tudna egy csapatot felépíteni és irányítani, úgy ez a pozíció Önnek szól.