1

Analízis

Személyes konzultáció során alaposan átbeszélem ügyfeleimmel, hogy milyen pénzügyi vonatkozású céljaik vannak. Ezek megvalósítására milyen lehetőségeik  és elvárásaik vannak, mit hogyan szeretnének elérni, és mire várnak javaslatot.


Javaslattétel

Független tanácsadóként nem kötődöm egyetlen pénzintézethez sem, viszont szabadon mérlegelhetem, mely termékek a legmegfelelőbbek az ügyfeleim számára. Ezeket a számukra fontos szempontok alapján leszűkítem és segítek összehasonlítani, mérlegelni.

A bankokkal, biztosítókkal, befektetési alapkezelőkkel, hitelintézetekkel saját magam és szakosodott szakértőim is rendszeres, folyamatos kapcsolatban vagyunk a tájékozottság fenntartása érdekében.

A javaslatok kidolgozásakor gyakran támaszkodom szakosodott tanácsadóimra.

2

3

Képviselet és szerződéskötés

Ügyfeleim megbízásából megkeresem a céljaiknak árban és szolgáltatásban leginkább megfelelő pénzügyi termékeket, majd közreműködöm a szerződéskötésben – mindezt úgy, hogy ez minimális adminisztrációval járjon számukra.

Tapasztalataim kiterjednek a nagyobb vállalatok esetében a személyre szabott termékfejlesztésekre is.


Adminisztráció

A szerződéskötést követően is folyamatosan segítem ügyfeleim adminisztrációját. Vállalati ügyfeleimnek és a személyzeti vezetőknek segítséget nyújtok abban, hogyan tudják a választott juttatásokat a cég dolgozói felé kommunikálni.

Tájékoztatásokat írásban vagy akár személyesen is meg tudom tenni különböző anyagok vagy előadások formájában, akár Road Show keretében. Átveszem a változás bejelentésekkel járó adminisztrációs feladatokat.

Igény esetén információs e-mailt vagy telefonszámot biztosítok, amelyen a dolgozók közvetlenül feltehetik a juttatási elemmel kapcsolatos kérdéseiket, így tehermentesítve a HR-osztályt vagy a cégvezetést.

4

5

Folyamatos konzultáció

Ügyfeleim bármilyen felmerülő kérdésük esetén számíthatnak rám vagy munkatársaimra.

Kialakítom ügyfeleimmel az évközbeni folyamatos kommunikáció körülményeit és a pénzintézettel való gördülékeny együttműködést.

Igény esetén évközbeni tájékoztatókat készítek a munkavállalóknak.


Díjazás

Tanácsadói díjamat az esetek döntő többségében a pénzintézetek állják, ezért ügyfeleim felé díjmentesen tudok dolgozni. Kivéve szakértői megbízás.

Díjazásom a termékek árát nem változtatja, mivel minden termékbe ez bázis szinten be van építve, függetlenül attól, hogy bróker cég a közvetítő vagy a pénzintézet saját tanácsadója adja a megoldást.

6