2016 kihívása: küzdelem a munkaerőért. Súlyos szakemberhiány alakult ki a magasan képzettekből, a szakmunkásokból, az informatikusokból. S percenként bővül a lista. A kereskedelem, vendéglátás, építőipar már súlyos bevételcsökkenést él meg a teljesítménycsökkenés miatt. Felmérések szerint a hazai cégvezetők 85 %-a számára fenyegető a szakemberhiány. A felsőfokú és szakképzett munkaerő generációi hagyták el az országot a számunkra utolérhetetlen, kigazdálkodhatatlanul magas bérek miatt. Multinacionális cégek csukják be a gyáraikat, illetve be sem jönnek az országba, mert nem kapnak szakképzett munkaerőt.

2015. március 5-6. Gárdony

2012. január 1. óta adómentes juttatás Magyarországon a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás. Hogy jutottunk el idáig? Kik léptek be erre a piacra és milyen formában? Mik a tapasztalatok az elmúlt 3 évben? Hogyan lehet ezt a juttatást bevezetni egy vállalat cafeteria rendszerében? Hogyan tegyük ismerté...

Üzleti Konferencia Központ - Cafeteria 2014 - 2014.01.24.

 

2014-ben olyan újdonságok és változások jelentek meg a cafeteriában, amelyek megváltoztathatják a dolgozói igényeket. Mivel a munkavállalók számára biztosítható juttatási elemek adózása eltérő, érdemes figyelni arra, melyek azok, amelyeknek bele kell férni a fejenként évi 500 ezer forintos keretbe, és melyek adhatók azon kívül adómentesen.